Иновације. Изврсност. Ефикасност.

Иновације захтевају синтезу два концепта: машту и реализацију. За ИЦЕФ, машта подразумева идеје које могу да помогну нашим клијентима и друштву за боље сутра. Реализација је пут до креативних, технолошких решења. Решења која доносе праве резултате и повезују идеје, знање, креативност и таленат. Са свим корацима се суочавамо отвореног ума, размишљајући и знајући да се истраживање и пословне могућности налазе у додавању, повезивању и стицању знања. Ми разумемо креативност као способност да знамо, разумемо и решавамо проблеме ефикасно, увек налазећи нове путеве који воде у даља напредовања. Ми смо креативни јер ми знамо како да урадимо више са мање ресурса и нудимо решења која раде и воде ка новим могућностима.

Наше услуге

  • Развој пројеката
  • Студије изводљивости
  • Истраживање и развој
  • Технолошка решења
  • Индустријски прототипи
  • Тестирање и верификација
  • Развој хардвера и софтвера
  • Едукативни курсеви и обуке
Софтверско инжењерство

ФИМЕС – Информациони систем за финансије и ХР

Софтверско инжењерство
еЗдравство, Софтверско инжењерство

Систем за интерактивну терапију деце са аутизмом

еЗдравство, Софтверско инжењерство
Софтверско инжењерство

ФИС – Факултетски информациони систем

Софтверско инжењерство
Аутоматика

ИЦЕФ дестилерија

Аутоматика
Софтверско инжењерство

Систем за управљање идентитетима

Софтверско инжењерство
Интернет ствари

Паметан отпад – Студија изводљивости

Интернет ствари

Подршка

Иновациони центар је основан од стране Електротехничког факултета – Универзитета у Београду (ЕТФ). Сарађујемо са лабораторијама и истраживачким групама и истраживачким и наставним кадром на ЕТФ-у и укључујемо их у ИЦЕФ пројекте како бисмо формирали најбоље тимове и остварили најбоље резултате. ИЦЕФ је основан као д.о.о, који је 100% у власништву ЕТФ-а и регистрован је као иновациони центар у Министарству просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Научник не очекује моменталне резултате. Не очекује да ће његове напредне идеје одмах прихватити. Његов рад је попут рада човека који сеје – научник сеје за будућност. Његова је дужност да постави темеље за оне који долазе и да покаже пут.

Никола Тесла, српски проналазач, инжењер електротехнике и визионар